HU | RO | EN
Liceul Tehnologic Economic Administrativ Berde Aron Kozgazdasagi es Kozigazgatasi Szakkozepiskola

Napkapu környezetnevelési közösségi  program keretén belül facsemete ültetésről készült képek megtekinthetőek itt: kép 1,  kép 2, kép 3, kép 4

2022 Április 8-án a XI B osztály tanulói Zsigmond Zoltán Károly tanárúr vezetésével részt vettek a Napkapu környezetnevelési közösségi  program keretén belül facsemete ültetésen, amely által 80 különböző facsemete -juhar, tölgy többek között- elültetésére került sor a diákok által az őrkői bánya melletti önkorműnyzati területen.Ezzel a tevékenységgel a diákok környezettudatoságát igyekszünk kialakítani, érzékennyé tenni illetve a környezet zöldebbé tételét és gondozását előtérbe helyezni.

Matur Gála 2022 - bemutató megtekinthető itt

Március 15-i kirándulás - Segesvár-Fehéregyháza Petőfi Múzeum-Héjjasfalva - élménybeszámoló, kép 1, kép 2, kép 3

Iskolai farsang 2022 - bemutató megtekinthető itt


 

 

Hivatalosan is vakáció a rendelet alapján ~ 25 okt. - 5 nov. 2021

Szakmai Napok Kalendárium -ja, megtekinthető inenn

Eco Școala - Ökoiskola

Kedves kollégák

Végre itt a Karácsony Szent Ünnepe, mely melegséggel, reménnyel tőlti ki szívünket a napjainkra jellemző szomorú, szürke, a járvány végett előírt merev helyzetben. 

Így élvén az alkalommal, iskolánkban az Öko Iskola program keretén belül, sór került egy képeslapverseny megvalosítására, mely tulajdonképpen egy majdnem hagyománnyá vált szokás folytatása. A verseny során sikerült az iskola közösségében az emberközti kapcsolatokat feleleveníteni és egyben megerősíteni, ezálltal feltöltődvén pozitivan a közelgő ünnepekre valamint a továbbiakban ránk váró türelmet, megértést igénylő félévzáró időszakra. Íme a versenyen díjjazott képeslapok: