HU | RO | EN
Liceul Tehnologic Economic Administrativ Berde Aron Kozgazdasagi es Kozigazgatasi Szakkozepiskola

Gólyahét 2021 - összegzés megtekinthető itt 

A bemutató az eseményről megtekinthető itt

 

Én gólya fogadom...

            A mondat, amelytől minden évben újra meg újra hangos lesz az iskola és megtelik élettel. Idén sem volt másként. 2018. október 8-12 között szerveztük meg a mindenki által legjobban várt eseményt, azaz a „Gólyahetet." Hétfőn reggel érdeklődve és energiával tele várták kisgólyáink, hogy kezdetét vegye beavatásuk. Minden feladatban bátran és hősiesen helytálltak. Kiálltak önmagukért és osztályukért. Izgultak és szurkoltak társaiknak, ezzel is megmutatták mennyire erős és összetartó közösséggel állunk szemben. Az osztályoknak nem csak napi, hanem heti feladataik is voltak. Osztályzászlót és himnuszt kellett készítsenek, illetve egy közös táncot melyet a Gálán mutattak be.  A Gólyagála kellemes családias hangulatban telt. Némelyik gólyának udvarolnia kellet osztályfőnökének, melyet a kéttagú zsűri értékelt, ahogyan a többi feladatot is, majd eszerint történt a kiértékelés. Az idei Gólyapárunk, akik képviselik iskolánkat: Ugri Boglárka és Mihok Attila.Az alábbi kategóriákban díjaztuk gólyáinkat:

 

Gólyahét

 

 

A legjobb tánc: IX.A.

 A leggólyább osztály IX.B.

 Legjobb himnusz író osztály a IX.D.

A legkreatívabb osztály a IX.C.

Idén is egy fantasztikus diáksereggel dolgozhattunk együtt, akik bátran kiálltak magukért illetve osztályukért. Visszajelzés gólyáinktól: „Nekem nagyon tetszett a gólyahét sok jó élménnyel gazdagodtam nagyon tetszettek a feladatok, de leginkább az volt a jó az egészben hogy nagyon közel kerültem az osztálytársaimhoz, aminek nagyon örülök és még sok jó embert ismerhettem meg."

„A gólyahét előtt nem volt különösen jó benyomásom az iskoláról, de mikor elérkezett a gólyahét és kezdtem megismerni a közösséget egyre jobb benyomásom lett róla. Aztán jött a gála, ami egy olyan pozitív meglepetés volt számomra, hogy felvoltam utána pozitívan töltődve és akkor arra gondoltam ez igen itt a helyem!! Fantasztikus, hogy mennyi időt és energiát belefektettél, köszönjük ezt a hetet Neked, Nektek!

 


Vissza