HU | RO | EN
Liceul Tehnologic Economic Administrativ Berde Aron Kozgazdasagi es Kozigazgatasi Szakkozepiskola

Én gólya fogadom...

                                     -beszámoló a 2017-es gólyahétr??l

Idén október 2.-a és 6.-a között állt a feje tetejére az iskola. Négy napon keresztül volt hangos az épület a gólyáktól és a hangfalakból dübörg?? zenékt??l. Ahogyan azt már megszokhatták a "régi motoros berdés diákok" illetve a tanárok, hogy négy napon keresztül az els?? három szünetben feladatokkal találják szembe magukat a gólyák. Ezalatt az id?? alatt a Diáktanács tagok folyamatosan azon gondolkodnak, hogy ki az a pár, aki megérdemli és megállná a helyét a Városi Gólyabálon és mindezek mellett, melyik az az osztály, aki büszkélkedhet a "leggólyább osztály" címmel. A kisgólyák gördülékenyen vették az akadályokat, és ahogy teltek a napok a hangulat egyre fokozódott, egyre szabadabb lett. Az utolsó napra, a gálára a hangulat a tet??fokra hágott. Nehéz dolga volt a Diáktanácsnak, hiszen az osztályok er??sek voltak és minden rájuk kihágott feladatot teljesítettek.

Sok-sok ötletelés után idén rekordid?? alatt megszületett a gólyahét programja, október 25.-én, hétf?? délután összeült a kiscsapat és két óra alatt készen is voltunk a következ?? hét programjával. Elégedetten és izgulva vártuk már, hogy beavassuk az új diákságot. 

Nehezen, de végül sikerült döntést hoznunk. A leggólyább osztály címet két osztálynak adtuk át, a IX.A-nak és a IX.B osztályoknak. Megszokhattuk már azt is, hogy iskolánkat a Városi Gólyabálon képviseli egy pár. Idén ezt a megtisztel?? címet Vasi Barbara, IX.A osztályos és Gödör Adrián IX.D osztályos tanulók kapták meg.

Visszajelzések alapján úgy gondoljuk, hogy idén is sikerült egy fantasztikus, élmény dús hetet szerveznünk és immáron már a kisdiákjaink is vérbeli berdések lettek.

 

 

                                                                                                                                    Biszak Hanna,

                                                                                                                                   Berde DT elnöke

Vissza